Asanagi sencha vihreä japanilainen vihreä tee. Kuivat lehdet. Luomu.

Asanagi Sencha (Luomu) - vihreä tee

Genmaicha paahdettu riisi vihreä luomutee lehdet

Genmaicha (Luomu) - vihreä tee

Bancha (Luomu) - vihreä tee

Alkaen 4,99 €

Helppo japanilainen vihreä tee päivittäiseen käyttöön. Bancha on teelaatu, joka valmistetaan myöhemmin poimituista, suuremmista ja vanhemmista teelehdistä, joissa on voimakkaampi maku.

Saatavuus: Varastossa
SKU
GC_MAJG1315-1K
Bancha (Luomu) - vihreä tee is available to buy in increments of 1

Aromaattinen ja vivahteikas tee joka sopii päivittäiseen juontiin. Bancha on japanilainen senchaa edullisempi teelaatu, joka valmistetaan myöhemmin poimituista, suuremmista ja vanhemmista teelehdistä, joissa on voimakkaampi maku.

Maultaan tee on kukkaisan aromaattinen ja siinä on tiettyä mausteisuutta, joka muistuttaa melkein oolong-teetä. Tämä ainutlaatuinen Bancha on poimittu jo toukokuussa, kun tavanomaisesti se poimitaan vasta loppukesästä tai syksystä. Koska Bancha valmistetaan vanhemmista teelehdistä, se sisältää myös senchaa vähemmän kofeiinia.

TIETOA TUOTTAJASTA

Tee on tuotettu Morimoton perhetilalla Etelä-Japanissa Miyazakin prefektuurissa. Tilaa hoitava vanha pariskunta aloitti teenviljelyn jo nuorena parina, ja heillä on pitkä kokemus luonnonmukaisesta teenviljelystä.

Morimotot viljelevät tilalla seitsemää eri teelajiketta, muun muassa Yabukitaa, Oku Midoria sekä Saki Midoria. Monimuotoisuus on etu luonnonmukaisessa viljelyssä, sillä jos jonainain vuonna tuholaiset vaurioittavat tietyn lajikkeen pensaita, toiset lajikkeet saattavat kuitenkin säästyä. Lisäksi eri teelajikkeiden materiaaleja sekoittamalla voi luoda ainutlaatuisia makuyhdistelmiä.

Haudutus: 1 tl/2 dl, 1–3 min, 70-80 °C

Ainesosat: Vihreä tee*

*Luonnonmukaisesta viljelystä.

FI-EKO-201

Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse