Darjeeling Happy Valley musta luomutee. Lähikuva lehdistä.

Darjeeling Happy Valley 2nd Flush (Luomu) - musta tee

Yunnan Imperial Grand Jardin musta luomutee lehdet

Yunnan Impérial Grand Jardin (Luomu) - musta tee

Darjeeling Avongrove 2nd Flush (Luomu) - musta tee

Alkaen 6,99 €

Pehmeän samettinen musta tee Avongrove-teetilalta Intiasta. Tämä musta tee sopii nautinnollisiin aamupalahetkiin tai iltapäiväteelle ystävän kanssa

Saatavuus: Varastossa
SKU
GC_DB22852
Darjeeling Avongrove 2nd Flush (Luomu) - musta tee is available to buy in increments of 1

Pehmeän samettinen musta tee Avongrove-teetilalta Intiasta. Tämä musta tee sopii nautinnollisiin aamupalahetkiin tai iltapäiväteelle ystävän kanssa. Musta tee on suomalaisille tuttu ja siksi tämä tee maistuukin niin kotoisalta ja silti erityisen hyvältä. Teekupponen käsissäsi voit sulkea silmäsi ja tehdä ajatusmatkan teetilalle Intiaan. 

Rungbongin laaksossa sijaitsevaa Avongroven teepuutarhaa ympäröi tiheä metsä ja sieltä on viehättävät näkymät Balasun-joelle. Luomuviljeltyä teetä kasvatetaan jopa 1800 metrin korkeudessa. Suuri osa tilan teepensaista on kotoisin Kiinasta. China Clonal -pensaat ovat ominaisuuksiltaan tuoreita ja hieman kukkaisia​ keväällä sekä vahvempia ja aromaattisia kesäkuukausina. Myöhemmin poimittuna lehti on hieman avoin, rakenne on hieman karkeampi ja kärkien väri hopeanhohtoinen. Aromaattisen perusmakunsa lisäksi tee yllättää kukkaisilla vivahteilla. Tämä makukokonaisuus heijastuu myös hauteeseen.

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 3–5 min, 95–100 °C

Ainekset: Musta tee*.

*Luonnonmukaisesta viljelystä.

FI-EKO-201

Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse