Kiinan Yunnanista tuleva musta tee, jota kutsutaan paikallisesti punaiseksi teeksi.
Musta luomutee Kiinan Yunnanista, erittäin arvostetulta teealueelta. Tee on maultaan maanläheinen ja hunajainen.
Erityisesti Yunnan-teet paljastavat erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia ja makua, jos ne valmistetaan Gong Fu Chassa. Se on Etelä-Kiinassa kehittynyt tapa hauduttaa ja juoda teetä. Sitä kutsutaan myös gongfu-teeseremoniaksi. Ensimmäinen historiallinen maininta teeseremoniasta on 1600-luvun alkupuolelta. Gong fu cha -menetelmä koostuu viidestä vaiheesta, jossa lämmitetään astiaa ja haudutetaan teelehtiä tietyissä lämpötiloissa tietyn ajan verran ja toistetaan toimia ennalta määritellyin askelin.
Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 3–5 min, 95–100 °C
Ainekset: Musta tee*.
*Luonnonmukaisesta viljelystä.
FI-EKO-201
Type of Store Credit value | Valitse |
---|