Houjicha (Luomu) vihreä tee

Houjicha (Luomu) vihreä tee

Nâmi Sencha (Luomu) - vihreä luomutee

Alkaen 6,99 €

Shutaro perheen tuottama hieno sencha. Kevyt ja pehmeä tee, joka sopii kaikkiin teehetkiin.

Saatavuus: Varastossa
SKU
GC_JG1231-1K10
Nâmi Sencha (Luomu) - vihreä luomutee is available to buy in increments of 1

Nami sencha on herkullinen vihreä tee Kirishimasta Eteläisestä Japanista. Kevyesti höyrytetyt lehdet ovat raikkaan tuoreita ja nurmikkomaisia. Tee on kesäsadon poimintaa ja koostuu kahdesta lajikkeesta, Kanaya Midori ja Asanoka. Koostumus on herkkää ja sileää. Pienet, tummanvihreät lehdet ovat taidonnäyte tuottajan monivuotisesta osaamisesta. Haude on maultaan kevyt ja pehmeä. Siinä on makeutta ja merellisiä vivahteita. Monen haudutuksen kestävä tee, joka sopii kaikkiin teehetkiin.

TIETOA TUOTTAJASTA

Tee on tuotettu Shutaro Hayashin perhetilalla Etelä-Japanissa, Kagoshiman prefektuurin Kirishimassa. Perhe on viljellyt teetä Kirishima-vuorten rinteillä jo vuodesta 1897 asti, ja luomuviljelyyn he siirtyivät vuonna 1993. Teeviljelmät sijaitsevat noin 200–300m korkeudella viileässä ilmastossa, joka peittää kasvit usein sumuun. Tästä juontaa vuoren nimi Kirishima, joka tarkoittaa suomeksi "sumuista saarta".

Hayashin tila tunnetaan sen monimuotoisuudestaan. Perhe viljelee seitsemää teelajiketta, mukaan lukien Asatsuyu, Sae Midori, Yabukita sekä historiallinen siemenestä vijleltävä Zairai. Varsinkin makeudestaan tunnettua Asatsuyu tavataan harvoin luomuviljelmillä, sillä se houkuttelee helposti tuholaisia. Hayashit ovat kuitenkin onnistuneet saamaan tämän lajikkeen kukoistamaan hyödyntämällä viimeisiä luomuviljelyn menetelmiä.

Haudutus: 1-2 tl / 200 ml, 70-75 °C 50 s., seuraavilla haudutuksilla haudutusaika noin 10 s.

Ainesosat: Vihreä tee*

*Luonnonmukaisesta viljelystä.

FI-EKO-201

Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse