Got Chan tarina

Tutustu meihin

Got cha on perheyritys, jonka tarina alkoi pienestä kupillisesta teetä. Oivalsimme, että tee, jota saamme nyt nauttia, ei ole itsestäänselvyys. Saamme nauttia laadukkaasta teestä esi-isiemme ansiosta. Teen juonti on jatkunut vuosisatojen ajan, mutta saavatko myös satojen vuosien päästä tulevat sukupolvet nauttia laadukasta teetä? Näin syntyi idea perustaa yritys, jonka pohjana on läpinäkyvästi ja kestävästi tuotetut luomuteet.

Haluamme omalta osaltamme edistää ihmisten hyvinvointia ja kestävää kehitystä. Toivomme, että jokainen teekupillinen, jota nyt nautit, on saatavilla myös vuosisatojen päästä. Luomuteemme tuotanto on tarkoin valvottua ja läpinäkyvää. Teen matkan tilalta suoraan teekuppiin saakka tulee olla asiakkaalle nähtävissä, minkä vuoksi olemme avoimia luomuteen tuotannon suhteen.Teemme eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita, ja tiedämme tarkoin mistä ja miten teemme tuotetaan. Luomutuotanto työllistää merkittävän määrän ihmisiä maailmalla ja samalla se ylläpitää maan kasvukuntoa sekä lisää luonnon monimuotoisuutta. Nämä ovat asioita, joiden eteen haluamme tehdä töitä nyt ja tulevaisuudessa, sekä uskomme sen olevan myös keino jatkaa teen juonnin kulttuuria vielä vuosituhansien ajan.

Meille on ehdottoman tärkeää, että Got Chan asiakkaat ovat tyytyväisiä. Opimme virheistä ja olemme avoimia palautteelle. Got Cha toimii läpinäkyvästi, rehellisesti, vastuullisesti, sekä mahdollisimman ekologisesti. Jos mieleesi herää mikä vaan kysymys, voit koska vain kysyä meiltä, ja teetiimimme vastaa kahden arkipäivän kuluessa.

Teeterveisin, Co Tran teekauppias & Teetiimi