Rasberry swing vihreä luomutee lehdet

Raspberry Swing (Luomu) - maustettu vihreä tee

Bancha vihre tee. Lähikuva lehdistä. Luomu

Bancha (Luomu) - vihreä tee

Asanagi Sencha (Luomu) - vihreä tee

Alkaen 7,99 €

Asanagi sencha on sekoitus eri lajikkeita Kirishimasta. Helpposti haudettava tee, joka on maultaan pyöreä ja notkea.

Saatavuus: Varastossa
SKU
GC_MAJG12BA-1K
Asanagi Sencha (Luomu) - vihreä tee is available to buy in increments of 1

Täydellinen sencha päivittäiseen juontiin. Teen nimi Asanagi tarkoittaa suomeksi "tuuletonta aamua merellä", joka kuvastaa hyvin tätä harmonista ja rauhoittavaa teetä. Kuivien lehtien tuoksu on tuore, hedelmäinen, ja hieman marjainen. Maultaan tee on miedon pähkinäinen ja pyöreä, suuntumassa on tasapainoinen yhdistelmä makeaa hedelmäisyyttä ja kirpeyttä. Tämä tee on valmistettu Kanaya Midori, Yabukita ja Asanoka teelajikkeiden varhaisesta kesäsadosta. Asanoka-pensaat ovat vasta noin 5-vuotiaita, ja niiden nuorekkaan hedelmäisyyden ja umamin voi selkeästi havaita teen maussa.

TIETOA TUOTTAJASTA

Tee on tuotettu Shutaro Hayashin perhetilalla Etelä-Japanissa, Kagoshiman prefektuurin Kirishimassa. Perhe on viljellyt teetä Kirishima-vuorten rinteillä jo vuodesta 1897 asti, ja luomuviljelyyn he siirtyivät vuonna 1993. Teeviljelmät sijaitsevat noin 200–300m korkeudella viileässä ilmastossa, joka peittää kasvit usein sumuun. Tästä juontaa vuoren nimi Kirishima, joka tarkoittaa suomeksi "sumuista saarta".

Hayashin tila tunnetaan sen monimuotoisuudestaan. Perhe viljelee seitsemää teelajiketta, mukaan lukien Asatsuyu, Sae Midori, Yabukita sekä historiallinen siemenestä vijleltävä Zairai. Varsinkin makeudestaan tunnettua Asatsuyu tavataan harvoin luomuviljelmillä, sillä se houkuttelee helposti tuholaisia. Hayashit ovat kuitenkin onnistuneet saamaan tämän lajikkeen kukoistamaan hyödyntämällä viimeisiä luomuviljelyn menetelmiä.

Haudutus: 1-2 tl / 200 ml, 65-70 °C 1 min., seuraavilla haudutuksilla haudutusaika noin 5-10 s.

Ainesosat: Vihreä tee*

*Luonnonmukaisesta viljelystä.

FI-EKO-201

Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse